Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalmmousse
- 150 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (4 cm)
- 20 g boter
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 200 g room, 35% vet
- 1 takje verse dille, enkel de blaadjes
- 1 el kappertjes op azijn, uitgelekt
- 1 tl citroensap
- 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
- 1 tl gelatinepoeder
- 1 - 2 el kokend water
Gougère-soezen
- 80 g Gruyère kaas, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tl zout
- 1 snuifje chilipoeder
- 80 g boter
- 120 g bloem
- 3 eieren
- verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 611 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 224.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Mochi's met sesamvulling
50min
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Halloween quiche
2h
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min