Apparaten en Accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
54.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Havermoutpap met vers fruit
15min