Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
TM31 TM5 TM6

Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
  • 5 - 10 g citroensap
  • 2 tl fijn zout
  • 1 tl witte peper
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 500 g water
  • 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
  • 10 - 12 groene slabladeren
  • 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1971 kJ / 471 kcal
Eiwitten
32.55 g
Koolhydraten
38.4 g
Vetten
20.8 g
Vezels
4.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten