Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Aardappelpuree
45 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Pompoensoep
35 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep
15 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min