Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Romige erwtensoep
40 Min
Romige snijbietsoep
35 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Romige aspergesoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Aardappel-preisoep
40 Min