Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Aardappelpuree
45min
Gekookte pasta
20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Bloemkool met kaas
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Tagliatelle met broccoli
15min
Gekookte eieren
20min