Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
No ratings
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kip in perziksaus
40min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min