Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g groene paprika, in fijne schijfjes (ong. 1 paprika)
- 75 g rode paprika, in fijne schijfjes (ong. ½ paprika)
- 250 g verse champignons, in schijfjes
- 120 g wortelen, in julienne
- 120 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 800 g water
- 10 g zout
- 350 g rijst
- 1 klein stukje verse gember, geschild (1-2 cm)
- 1 selderstengel, in stukken
- 70 g spek, in reepjes
- 200 g uien, in fijne halve schijfjes
- 200 g verse sojascheuten
- 100 g sojasaus
- ½ tl currypoeder
- 1 snuifje paprika, zoet
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1935 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 10.99 g
- Koolhydraten
- 51.82 g
- Vetten
- 23.56 g
- Vezels
- 9.33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentensaus voor pasta
40 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Lasagne bolognese
2h 30 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Rijstsalade
1h
Stoofpot van linzen
2h 35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Gestoomde rijst
25 min