Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Portugees crème brûlée
25 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min