Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1h 15 min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Speculoospasta
10 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Portugees crème brûlée
25 min
XXL kip pastei
1j 55 menit
Gemalen kip in tomatensaus
30min
XXL - Pompoensoep
50min