Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mout milkshake
10 min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1h 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
40 min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2hod. 10min