Apparaten en Accessoires
Koninginnenhapje
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
8 porties
Ingrediënten
Vulling
-
sjalotten2
-
kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
champignon de Paris, vers geborsteld en in reepjes gesneden180 g
-
zout naar wens
-
gemalen peper naar wens
Béchamelsaus
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
bloem60 g
-
melk400 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
gemalen peper naar wens
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
-
quenelle in plakjes200 g
-
pasteitjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
1691 kJ /
405 kcal
Vetten
27 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
29 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Rijst met kip en champignons
30min
Waterzooi van Kip
1u.
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Béchamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Bolognesesaus
1u. 15min