Apparaten en Accessoires
Vis en aardappelen met tomatensaus
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optioneel)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1269 kJ /
302 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min
Kip met citroen
50 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min