Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
of 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optioneel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Tomatenrijst
30min
Courgetteomelet
40 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min