Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
of 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optioneel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Forel met hollandaisesaus
50min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min