Compatibele versies
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g kerstomaten
- 30 g pijnboompitten, en iets meer om te bestrooien
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 80 g verse basilicumbladeren
- 120 g extra vergine olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ¼ tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 1200 g water
- 320 g droge pasta, kort of lang (bv. penne, fusilli)
-
200
g mozzarella, in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes
of 200 g burrata, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1473.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Tandoori kip wraps
50min
Noten bolognese
35min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Risotto bolognese
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min