Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g rundergehakt
- 300 g varkensgehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 - 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 50 g rode wijn
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g suiker
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Aardappelpuree
45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Geraspte wortelsalade
10min
Carnaval maskers
1h 45min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Bechamelsaus
15min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met tomatensaus
45min