Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g rundergehakt
- 300 g varkensgehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 - 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 50 g rode wijn
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g suiker
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
40 min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Granité van koffie
8h 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Japanse kip curry
55 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Bloemkool met kaas
55 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min