Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optioneel)
of 50 g diepvriesdoperwten (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
of ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gehaktbrood
1h 20min
Minestrone
45 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Romige aspergesoep
25 min