Apparaten en Accessoires
Veelzijdige stevige soep
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optioneel)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
5 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Goulash van linzen en champignons
45min
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min