Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool, in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
of 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 981 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1u. 15min
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Geraspte wortelsalade
10 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Vegan kaas dip
40 Min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Amandelverslaving
1u.
Zalm met venkel
40 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Tomatensaus
40 Min