Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g ongezouten boter
-
1000
g verse groene erwten
of 1000 g diepgevroren doperwtjes - 600 g water
-
1
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
200
g volle room
of 200 g zure room - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- ½ tl fijn zout, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Courgettesoep met munt
35min
Romige courgettensoep
25 λεπτ.
Zachte bloemkoolsoep
50 λεπτ.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 λεπτ.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1ωρ.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Romige aspergesoep
25 λεπτ.
Romige tomatensoep
25 λεπτ.
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min