Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (optioneel)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 dk
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Zachte wortelsoep met venkel
40 dk
Romige courgettensoep
35 dk
Romige tomatensoep
25 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 dk
Broccolisoep met volkoren croutons
40 dk
Broccolisoep
15 Min