Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (optioneel)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Romige champignonsoep
20 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Koolsoep
50 Min
Broccolisoep
15 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Peren in rode wijn
5h
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Rabarbertaart
55 Min
Aardappel-preisoep
40 Min