Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
of 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
of 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 480.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Waterzooi van kip
1 Std.
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Matzeballen
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Levercake
Geen beoordelingen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min