Apparaten en Accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min