Apparaten en Accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min