Apparaten en Accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Zalmtartaar
10min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Pruimentaart
1u. 30min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min