Apparaten en Accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zalm met venkel
40min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Spaghetti muffins
55min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Groene bron
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min