Kabeljauw met citrusboter
TM31 TM5 TM6

Kabeljauw met citrusboter

3.8 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
  • 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
  • 700 g water
  • 400 g aardappelen, in stukken
  • 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
  • 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
  • ½ tl zout, volgens smaak
  • ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
  • 80 g boter
  • 1 tl anijszaad
    of 1 tl gedroogd venkelzaad
  • 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1694 kJ / 405 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten