Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
of 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Zalm en venkel risotto
25 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min