Apparaten en Accessoires
Zalmtartaar
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.