Apparaten en Accessoires
Zalmtartaar
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Steak tartaar
30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Gazpacho
1u. 15min