Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
TM6 TM5 TM31

Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Bloemkool en truffelpuree

  • 1 teentje knoflook
  • 20 g boter
  • 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
  • 100 g volle melk
  • 1 tl truffelolie
  • ¼ tl zout, naar eigen smaak

Sint-jakobsschelpen

  • 500 g water
  • 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
  • verse bieslook, fijngehakt, om te garneren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
271 kJ / 64.5 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
3.4 g
Verzadigd vet
1.7 g
Vezels
1 g
Natrium
160.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten