Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Klassieke sabayon
15min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Choronsaus
20min
Romige aspergesoep
25 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min