Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Hummus van rode biet
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min