Apparaten en Accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
271 kJ /
64.5 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Choronsaus
20min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bearnaisesaus
20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Steak tartaar
30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.