Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2531 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1hod.
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Geen beoordelingen
Zalm met venkel
40 min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min