Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2531 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Zalm met venkel
40 min