Apparaten en Accessoires
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse dille (± 20 g takjes)2 bossen
-
koolzaadolie80 g
-
witte wijnazijn40 g
-
graanmosterd10 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Asperges
-
water500 g
-
witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte700 g
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
boter10 g
Zalm
-
verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)4
-
koolzaadolie10 g
-
citroen enkel een beetje geraspte schil1
-
zout½ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.8 g
Calorieën
2531 kJ /
607 kcal
Vetten
46 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Groene pepersaus
20min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Couscous met lam en groenten
50min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.