Apparaten en Accessoires
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Voorbereiding 25min
Totaal 4u.
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
980 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
2404 kJ /
574 kcal
Vetten
44 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min