Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2404 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Chili con carne
40 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Alpengratin
50 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.