Apparaten en Accessoires
Runderragout met aardappelen
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
meel30 g
-
rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)700 g
-
ui in stukken (3 cm)140 g
-
selder in stukken (3 cm)100 g
-
teentje knoflook½
-
gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt50 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
boter40 g
-
droge witte wijn100 g
-
tomatenpuree30 g
-
wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)200 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), huisgemaaktvleesbouillon huisgemaakt300 g
-
zout1 afgestreken tl
-
aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.4 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
20.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Minestrone
45min
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Japanse kip curry
55min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kip met romige groenten saus
50min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min