Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olijfolie
- 120 g uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 700 g lendenstuk, in reepjes (ong. 7 x 1,5 cm)
- 10 g tomatenpuree
- 300 g verse champignons, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 200 g room, min. 30% vet
- 8 - 10 takjes peterselie, grof gehakt, als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Chocoladereep likeur
15 min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Alpengratin
50 min