Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1sa
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 dk
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min