Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1h 35min