Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Hollandaisesaus
15 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min