Apparaten en Accessoires
Bouillabaisse
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
1507 kJ /
360 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Salmorejo
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen