Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Mallorcaanse vissoep
40min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min