Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde coquilles
25min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Gevulde vis
1h 50min