Apparaten en Accessoires
Bouillabaisse
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
1507 kJ /
360 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min