Apparaten en Accessoires
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
8 stuks
Ingrediënten
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
1614 kJ /
385 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
43.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ijs van chocolademousse
3u.
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Rijstpudding
1u.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min