Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g verse gember, in dunne plakjes gesneden
- 200 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 1 ½ el komijn, gemalen
- 2 el paprika, zoet
- 2 tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 2 tl koriander, gemalen
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 1200 g pompoen vlees
- 1000 g water
-
400
g witte wijn
of 400 g water - 60 g tomatenpuree (optioneel)
-
4
volle tl groentebouillonpasta
of 4 groentebouillonblokjes - 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 5 lente-uitjes
- 400 g room, elk type (van koemelk)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 943 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 218 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1u. 15min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Ninguna valoración
Waterzooi van kip
1h
Koninginnenhapje
55 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Roze pompelmoes en rode bessensap
Ninguna valoración
Graubünden gerstsoep
Ninguna valoración
Butternut en gembersoep
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min