Apparaten en Accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Appel strudel
1u. 45min
Pompoen vingers
1u. 30min
Rabarber-munt cocktail
2u.
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Mojito
10min
Pastilla met kip
1u. 10min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aardappel-preisoep
40min