Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g zeeduivel, bij voorkeur met graat (zie tips)
- 500 g hele ongepelde garnalen (zie tips)
- 800 g water
- 70 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g brandewijn
- 200 g tomatenblokjes uit blik
- 1 el witte kortkorrelige rijst
- 1 snuifje saffraan draadtjes
- 1 visbouillon blokje (voor 0,5 l) (zie tips)
- 8 druppels chillisaus
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Pompoensoep
35 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min