Apparaten en Accessoires
Frangipane met peer
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2249 kJ /
538 kcal
Vetten
35.6 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Muntthee
25min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Brownies
50min
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Express Aardbeien Dessert
5min
Banketbakkersroom
15min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Speculoos druiven tiramisu
1u.