Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebak
- 120 g boter, ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier, van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen, alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter, zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2249 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 35.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6ч.
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Pudding
15min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h