Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien, in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Tomatensaus
40 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
350 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Bearnaisesaus
20 min
Mayonaise
5min