Apparaten en Accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Drie soorten melk cake
2u.
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Steak au Poivre
20min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.