Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
TM6

Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g olijfolie
  • 200 g rode uien, in vier gesneden
  • 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
  • 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
  • 80 g rode wijn
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
  • 2 tl verse rozemarijn
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2505 kJ / 598 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
48 g
Verzadigd vet
19 g
Vezels
2.4 g
Natrium
89 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten