Apparaten en Accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Broodkruimels
5min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Ananas zandkoekjes
2u.
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Rode kool met appel
1u. 10min
Bloemkool met kaas
55min