Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Viscurry
35 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Vislasagne met courgette
1 Std.