Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Varkenshaasje in papillot
1h
Vislasagne met courgette
1h
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min