Apparaten en Accessoires
Vislasagne met asperges en prei
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
De vulling
-
sjalot70 g
-
selderstengel in stukken1
-
olijfolie20 g
-
water300 g
-
witte wijn70 g
-
zout volgens smaak2 tl
-
gemalen peper volgens smaak2 snuifjes
-
asperges vers of diepgevroren400 g
-
vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken800 g
-
verse tijm2 takjes
-
preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)2
De saus
-
boter in stukken, en meer om in te vetten60 g
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
tomatenpuree50 g
De afwerking
-
gedroogde lasagnevellen voorgekookt9 - 12
-
Gruyère kaas geraspt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.3 g
Calorieën
1736 kJ /
413 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
29.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Viscurry
35min
Mediterrane kippenpastei
50min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Vislasagne met courgette
1u.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.