Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Steak au Poivre
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Varkenshaasje in papillot
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Alpengratin
50min