Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Lamsstoofpotje
1h 45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2sa 20 dk
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.