Apparaten en Accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1u.
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Alpengratin
50min