Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Broccoli-ham omelet
35min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Kalkoenburgers
1h 25min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Lamsstoofpotje
1h 45min
Kip met amandelen
25min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Frambozen - limoensorbet
Žádné hodnocení
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min