Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
of 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
of 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Familie kip galette
1h 55min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Thaise burgers
30min
Risotto bolognese
45min
Kip met amandelen
25 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45min