Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kip in rode pepersaus
- 6 - 8 kippenboutjes, met vel
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen peper
- 180 g rode paprika, zaadjes verwijderd
- 1 teentje knoflook
- 300 g tomaten, gehalveerd
- 30 g olijfolie
Courgette en feta couscous
- 200 g couscous, medium
- 15 g verse bladpeterselie
- 30 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 150 g courgette
- 200 g water
-
1
volle el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 100 g feta kaas
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min