Apparaten en Accessoires
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm in amandelkorst
-
olijfolie om in te vetten
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, (ong. 150 g stuk)verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)4
-
vers geperst citroensap30 g
-
Dijon mosterd20 g
-
honing15 g
-
teentjes knoflook2
-
zout½ tl
-
gepelde amandelen20 g
-
brood in stukken50 g
-
verse peterselie5 g
Citroen tagliatelle met asperges
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
groene asperges in stukken (2 cm)250 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
citroen zeste en sap½
-
verse peterselie gehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
40 g
Calorieën
2647 kJ /
633 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Havertaart
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min