Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (optioneel)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1596 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Pastasalade met kip
1h 15min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Chocoladetruffels
2 godz. 45 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h