Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (optioneel)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1596 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Arabische kip met couscous
45min
Spaanse brunch
1h 15min
Rode kool cups met kip
25min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Alpengratin
50min