Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (optioneel)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1596 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gestoomde spiegeleieren
15min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.