Apparaten en Accessoires
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
Voorbereiding 35min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Gehaktballen
-
brood, dag oud80 g
-
ui½
-
bladpeterselie, vers alleen de blaadjes4 takjes
-
gemengde kruiden, gedroogd1 tl
-
olijfolie20 g
-
rundvlees biefstuk in stukken (4 cm) en licht bevroren500 g
-
ei1
-
melk20 g
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)60 g
-
droge witte wijn60 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ong. 30 g)1
-
boter40 g
-
verse champignons in dunne schijfjes200 g
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar believen1 snuifje
-
room200 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.2 g
Calorieën
2238 kJ /
532 kcal
Vetten
39.3 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min