Apparaten en Accessoires
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Broccoliterrines
-
water500 g
-
broccoliroosjes400 g
-
boter om in te vetten
-
eieren4
-
room, min. 30% vet150 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Chowder van kip en maïs
-
teentjes knoflook2
-
140 g sjalotten, gehalveerduien gehalveerd140 g
-
boter in stukken60 g
-
zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt280 - 320 g
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend in stukken (3 cm)350 - 400 g
-
water900 g
-
2 blokjes kippenbouillon (elk voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt2 tl
-
verse groene chilipeper (optioneel) (b.v. jalapeño), zonder zaadlijsten, fijngehakt1
-
200 - 300 g zure roomroom200 - 300 g
-
zout½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
verse koriander enkel de blaadjes, gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
1537 kJ /
367 kcal
Vetten
27 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Honingraat
1u. 30min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Koffielikeur
40min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Vloeibare custard
Geen beoordelingen