Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
of 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 dk
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 godz. 20 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 dk
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Spaghetti met tonijn
40 dk
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min