Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
of 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijst met groentemix
55 min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Japanse kip curry
55 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min