Compatibele versies
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
of 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Bloemkool met kaas
55 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min