Compatibele versies
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
of 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pruimenjam
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Chili con carne
40min
Romige courgettensoep
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Mysterieuze soep
45min