Apparaten en Accessoires
Driegangen maaltijd voor twee
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
2 porties
Ingrediënten
Gekruide broodkruimels
-
50 g licht oudbakken witbroodbroodje50 g
-
teentje knoflook1
-
5 takjes verse peterselieverse koriander5 takjes
Driegangen maaltijd
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
courgettes in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
prei alleen het witte deel, in ringen gesneden100 g
-
500 g kalkoenfilet, zonder velkipfilet500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse tijm (optioneel)2 takjes
-
1 peer, in achten gesnedenappel in achten gesneden1
-
1 el honingsuiker1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
citroenschil1
-
uien in helften gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water650 g
-
langkorrelige rijst120 g
Bechamelsaus
-
melk250 g
-
meel20 g
-
ongezouten boter10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
78 g
Calorieën
4222 kJ /
1010 kcal
Vetten
28 g
Vezels
11.6 g
Koolhydraten
109 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Citroenslush
10 Min
Chocoladeroomijs
12 Std.
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Citroenslush met champagne
10 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min