Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Courgettesoep met munt
35min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Aardappel-preisoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min