Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbei-lavendel zephyrs
Pas d’évaluation
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Minestrone
45min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Loempia’s
55 min
Courgetteomelet
40 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Speltbrood
1h 45 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min