Apparaten en Accessoires
Koolsoep
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
786 kJ /
188 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
17.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Pompoensoep
35min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Balletjes met aubergines
1u.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Venkelsapje
10min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Hongaarse champignonsoep
30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min