Apparaten en Accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Viscurry
35min
Vislasagne met courgette
1u.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Waterzooi van Kip
1u.
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min