Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
of 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Erwten met ham
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.