Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
of 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Bananenbrood
Geen beoordelingen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Choronsaus
20 min
Viscurry
35 Min