Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1654.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde coquilles
25min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Mallorcaanse vissoep
40 分钟
Aardappeltortilla met chorizo
50 分钟
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Choronsaus
20min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
XXL - Pompoensoep
50 分钟