Apparaten en Accessoires
Zeevruchtenstoofpot
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1654.1 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
1154.6 kJ /
276 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
17.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Minuut Koolsla
10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nenhuma avaliação
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min