Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1193 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Waterzooi van kip
1h
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Gevulde vis
1h 50min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Bechamelsaus
15min
Zalm met venkel
40min