Apparaten en Accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1193 kJ /
285 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Pad Thai
45min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Steak tartaar
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Bolognesesaus
1u. 15min
Aardappel-preisoep
40min