Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1193 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Koninginnenhapje
55 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Lamscurry
1 Std.