Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Ninguna valoración
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Zalm en venkel risotto
25min