Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen