Apparaten en Accessoires
Zalm met venkel
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1148 kJ /
280 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Pruimenjam
55min
Lamscurry
1u.
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min