Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min