Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olijfolie
- 600 g tournedos, in repen (1 x 1 x 4 cm)
- 2 snuifje gemalen peper
- 1 tl zout
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g verse champignons, in kwarten
- 30 g water
- 10 g maïzena (zetmeel)
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
of ½ runderbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl mosterd, liefst pittige zoals dijonmosterd
- 200 g room
- 50 g augurken, in reepjes (optioneel)
- verse peterselie, gehakt, ter garnering
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Runderpastei met bier
1h 40min
Steak au Poivre
20 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Peren in rode wijn
5 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min