Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olijfolie
- 600 g tournedos, in repen (1 x 1 x 4 cm)
- 2 snuifje gemalen peper
- 1 tl zout
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g verse champignons, in kwarten
- 30 g water
- 10 g maïzena (zetmeel)
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
of ½ runderbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl mosterd, liefst pittige zoals dijonmosterd
- 200 g room
- 50 g augurken, in reepjes (optioneel)
- verse peterselie, gehakt, ter garnering
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Steak Stroganoff
45 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min