Apparaten en Accessoires
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
10787 mg
Eiwitten
214 g
Calorieën
11391 kJ /
2722 kcal
Vetten
168 g
Vezels
18 g
Verzadigd vet
54 g
Koolhydraten
101 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Zalm met rijst en champignons
30min
Penne met mosselen
1u. 5min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Amandelcake
50min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min