Apparaten en Accessoires
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1442.2 mg
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
3102 kJ /
741 kcal
Vetten
34.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Sunrise smoothie
10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Nasi Goreng
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min