Apparaten en Accessoires
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1442.2 mg
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
3102 kJ /
741 kcal
Vetten
34.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Pizza-Burrata
1u. 40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Risottata met kip en champignons
40min