Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 4 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl knoflookpoeder
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gedroogde peterselie
- 800 g ontvelde kippenborsten, in reepjes (2 cm)
- 500 g water
- 650 g aardappelen, gepeld, in blokjes (2 cm)
- 3 tl wijnazijn
- 1 tl suiker (optioneel)
- 1 tl gedroogde basilicum
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 60 - 80 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1978 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Salade met kip en spelt
1h 15min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min