Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 4 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl knoflookpoeder
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gedroogde peterselie
- 800 g ontvelde kippenborsten, in reepjes (2 cm)
- 500 g water
- 650 g aardappelen, gepeld, in blokjes (2 cm)
- 3 tl wijnazijn
- 1 tl suiker (optioneel)
- 1 tl gedroogde basilicum
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 60 - 80 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1978 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip met amandelen
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.