Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g courgettes, in schijfjes (0,5 cm)
- 100 g lente-uitjes, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 300 g paprikamengeling (bv. geel en groen), in stukken (1-2 cm)
- 1200 g water
- 1 snuifje fijn zout
- 320 g pastaschelpjes of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- 150 g mozzarella bolletjes
- 100 g kerstomaten, doormidden gesneden
- extra vergine olijfolie, om te besprenkelen
- 5 - 6 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2290 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekookte pasta
20 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Penne met tonijn
35 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Havertaart
Geen beoordelingen
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Tagliatelle met broccoli
15min